Godmorgon, eller oj, det är visst lunch

Jag har totalt vänt på dygnet. Hatar när jag gör det. Igår somnade jag runt klockan 2 och vaknade vid 11. Inte bra! Det här ska ändras på. Får göra något ansträngande idag så att jag kan somna tidigare.

I helgen har Modou varit hemma. Vet inte om jag har nämnt det förut, men han har fått jobb i Märsta och stannar där i veckorna. Det är jättejobbigt att vara ifrån varandra så mycket, men det positiva är att vi är totalt nykära varje gång vi träffas nu. Det är härligt.

På fredagen julpyntade jag lägenheten och på lördagen bakade vi pepparkakor. Väldigt mysigt! Älskar den här tiden av året!

20131203-114505.jpg

20131203-114513.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s