Dagens musiktips

Just nu sitter jag och sorterar bland papper. Kanske världens tråkigaste syssla, men det är ju väldigt skönt när det är klart. Önskar att allt bara kunde vara digitalt istället. Men jag har i alla fall väldigt bra musik för att peppa mig. Det här är mitt senaste fynd. Okej, den har ju spelats flitigt på P3 nu så det var ju inte så jättesvårt att hitta den, men jag älskar den verkligen.

Det är Seinabo Sey med Younger. Såg henne i somras som bakgrundssångerska till Oskar Linnros och tyckte att hon gjorde halva showen faktiskt. Blev så himla glad när jag upptäckte att hon gjorde egna låtar. Hon har tydligen spelat in en hel del med Stor, men det har jag missat för jag har inte lyssnat så mycket på honom.

Hoppas att hon kommer med mer snart. Såg att hon skulle vara med i Musikhjälpen också. Det ser jag fram emot!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s