Planer för 2014

Igår var jag hos Linda och vi satt och planerade våra 2014. Det känns så himla bra med ett nytt år. Jag vet inte varför men det känns liksom i hela kroppen att det kommer att bli ett bra år.

Jag tänker att jag under det här året ska satsa mer på bloggen. Jag tycker ju att det är så himla kul så jag ska verkligen se till att prioritera detta.

Sen tänker jag att jag ska prioritera min hälsa. Jag vill börja träna regelbundet och äta mer ekologiskt och mer hemlagad mat. Hoppas därför att kunna ge er fler recept och kanske till och med några träningstips. Vi får se med det sista dock, jag är verkligen ingen träningsmänniska. Hatar faktiskt att träna, men jag vet att min kropp behöver det.

En annan sak jag måste göra för min hälsas skull är att ta tag i vårt hem. Jag trivs inte alls med vår lägenhet och måste se till att göra så att den känns mysig och hemtrevlig. Även det här tänkte jag att jag skulle dela med mig till er.

Vad är era planer för 2014?

20140102-195425.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s