100 dagar som fru

Idag väckte mannen mig med att meddela att vi har varit gifta i 100 dagar idag och att han ville fira med att laga benechin (gambiansk gryta) till mig. Hur han kunde komma ihåg den hundrade dagen har jag ingen aning om, men otroligt sött var det. ❤

Senare ikväll ska vi se andra delen av The Hobbit på bio. Har sagt det förut, men jag ääääälskar bio! När jag bodde i Paris var mitt favoritnöje att spontant gå till biografen och bara välja en film på måfå. Borde göra sånt oftare.

Vad gör ni denna lördagkväll?

20140104-192351.jpg

2 comments

  1. Grattis!
    Låter som en bra dag.
    Jag tillbringar min lördag i sthlm med hotell god middag på en fransk restaurang på östermalm med min man.
    Plus trevligt sällskap av en god vän till oss. Nu väntar vi på vad kvällen har att erbjuda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s