Soffan och jag idag

Mina planer för dagen var att gå upp tidigt (måste börja vänja mig med tidiga mornar tills jag börjar jobba på tisdag), ta en långfrulle, köra morgon work-out för att sedan städa och kanske till och med packa ner julen igen.

Tyvärr hade min kropp andra planer idag. Har visserligen känt mig lite snorig i några dagar, men idag vaknade jag upp och har ont i hela kroppen. Ingen feber, men jag bara orkar ingenting. Så nu ligger jag som en säck potatis på soffan och känner mig eländig. Vill verkligen inte att den här dagen ska slösas bort på grund av en dum förkylning. Så nu funderar jag på vad jag orkar hitta på idag.

Har ni några tips kanske?

20140105-130920.jpg

5 comments

   1. Finstämd indierulle:

    Rolig komedi med förvecklingar:

    Psykologisk thriller:

    Grym komedi och bra för att vara svensk:

    Fyndig rulle med välskrivet manus och trovärdiga karaktärer:

    Vackert skildrande av ett stycke pophistoria:

    En av de bästa jag sett på länge:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s