Tips för mycket liten WIC

Vi har kanske världens minsta walk in closet, eller tja, klädkammare är nog mer passande namn. Just nu är den belamrad med en massa saker som vi inte vill ha framme i de andra rummen. Men jag tycker verkligen att mina kläder förtjänar en bättre tillvaro så nu är planen att ta ett riktigt omtag. Kläder, accessoarer och skor ska få finnas i klädkammaren, resten får förvaras någon annanstans. Det behövs också en hel del piffande och smarta lösningar för att det inte ska bli så rörigt och stökigt igen.

Så nu dammsuger jag Pinterest på garderobslösningar.

Så här fint kommer det nog aldrig att bli. Jag har för mycket kläder för det, men om det var hälften så här prydligt så är jag nöjd. 

Tyckte att de här var en himla snajdig lösning för bälten och solglasögon. Skulle faktiskt kunna funka på baksidan av min dörr.

Så här kommer jag nog göra med mina hyllor för att dela upp högar för långärmat, t-shirts och linnen till exempel. Måste bara hitta snygga bokstöd. Någon som vet var man hittar sånt?

Skor alltså! Hur förvarar man dem bäst? Så att de inte tar sån plats, men så att man ändå vet vad man har.

Alla tips från er mottages tacksamt! 🙂

 

One comment

  1. Awwww, gud sicken härlig inspo. Jag kommer direkt sno tipsen för skärpen och glasögonen. Frågan är bara vart jag ska sätta dem. Jag har ju mitt galler på baksidan dörren. Hmm.

    Ja det där med skor är ett riktigt gissel. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s