7p/10e

Jag läser bloggen Niotillfem nästan varje dag och idag tipsade Sandra om en serie på YouTube. Har nu totalt kärat ner mig i den här serien och längtar verkligen efter morgondagens avsnitt.

Storyn är denna att en tjej vid namn Alison tjatar på sina vänner, Cora och Patrick, som båda är singlar, att de måste träffa varandra. Till slut ringer Cora till Patrick på Skype på nyårsdagen i år. De bestämmer sig för att ha som nyårslöfte att ringa till varandra varje dag i en månad. Varje “avsnitt” är alltså en inspelning av deras dagliga samtal, vilket innebär ett nytt avsnitt varje dag.

20140108-222035.jpg

Jag tror att de vill att man ska tro att det är på riktigt, vilket jag har svårt att tro att det är, men det spelar ingen roll. Jag är lika fast för det. Jag säger som Sandra, jag hoppas att de blir riktigt kära. ❤

Följ serien här!

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s