Mot Sälen

Just nu sitter jag på tåget och är på väg till Sälen. Första stoppet är Borlänge där jag möter upp vännen Annika och så tar vi bilen till Sälen. Ingen av oss åker skidor, men vi tänker bada, dricka Irish Coffee framför brasan och kanske åka lite skridskor. Inte i den ordningen dock.

Det ska bli jättekul att träffa Annika igen. Kan faktiskt inte komma ihåg när vi sågs senast. Måste vara ett par år sedan, minst.

Är inte de här förpackningarna bara helt underbart söta? Ett tag funderade jag faktiskt på att bli förpackningsdesigner. Hade nog varit kul.

20140110-080500.jpg

One comment

  1. Påminner mig om när jag åkte upp med några vänner till Åre när jag var 20. Jag hade bara åkt längdskidor innan men aldrig utför eller slalom. Alla andra kunde åka asbra.
    Så – du kan bara tänka dig. Tänk Bridget Jones i backen så kanske du förstår … det första dom gör är att dra upp mig i röda backen. Fasen vad mina knän skakade. Jag kunde ju inte så det blev illskrik utför och så hamnade jag rätt i ett orangt skyddsnät.
    – Fan, nu dog hon!! skrek mina förskräckta kamrater.
    Efter det kände jag att barnbacken fick duga. Jag njöt istället av afterskin 😉
    Ha det gott i Sälen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s