Always look on the bright side of life

När jag tänker på det så vet jag inte riktigt vad som hände förra året, men jag sjönk riktigt långt ner i en massa negativa tankar. Jag vet ju såklart på ett ungefär varför jag mådde så dåligt, men till och med nu kan jag inte riktigt förstå varför jag inte lyckades vända på mina dumma tankar.

Och sen, precis innan jul så fick jag ett erbjudande om en ny tjänst och det var som att allting vände bara jag fick se ett litet ljus i tunneln. Nu känns helt plötsligt allting så himla bra och jag mår så himla bra.

Jag vet inte om det var min situation på jobbet som fick allting att te sig så svart och att det var därför jag inte kunde tänka positivt eller om jag lärde mig någonstans på vägen att ta kontroll över hur jag känner inför saker. Inställning är faktiskt så otroligt viktigt!

Om du vill lära dig att tänka positivt så kan jag tipsa om att läsa Blondinbellas blogg just nu. Hon har börjat något slags inställningsskola som jag gillar starkt. De första inläggen har handlat om hur man kan tänka positivt i vardagssituationer och hur man kan tänka kring saker man inte kan förändra.

20140116-200730.jpg
Det här ska vara mitt motto detta år. Protoner är omringade av negativitet, men fortsätter alltid att vara positiva. 🙂

3 comments

  1. Det ligger mycket i vad du säger.
    Jag har sedan en tid börjat läsa mer om Kvantfysik. Jag är andlig av naturen – det vill säga att jag själv o alla levande varelser, naturen och universum lever tillsammans och allt/alla är en viktig del i universums kugghjul.
    Det handlar inte om lagen om attraktion existerar eller inte existerar, det spelar ingen roll om man förstår den eller inte. Den är alltid närvarande, hela tiden oavsett om du är medveten om den eller inte.
    Det är en energi som tar in allt du tänker och känner i kombination med vad du gör och hur du handlar, medvetet eller undermedvetet och därefter förvandlas detta till en fysisk verklighet och konsekvenserna är med andra ord byggda på din verklighet. Din framtid, vad som kommer komma in i ditt liv, händelser, relationer, känslor och möjligheter är en sammanfattning av vad du tänkt, känt, gjort och visualiserat tidigare.

    Lite så tänker jag. Jag ska klicka mig in hos Blondinbella och läsa lite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s