Shlomit Ofir

För ett tag sedan hittade jag den helt fantastiska smyckesdesignern Shlomit Ofir från Tel Aviv. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade henne, men jag är helt kär i hennes smycken. Det är precis min stil och jag vill ha hela hennes kollektion. Det är ju ett tag kvar till min födelsedag, men det här ligger högt på önskelistan.

Här är några riktiga favoriter:

 

 

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s