Jobbig dag men fin lunch

Sedan igår kväll har jag en migrän som vägrar att ge sig. Vaknade hela tiden inatt för att jag hade ont. Men så var jag för trött för att gå upp och ta värktabletter. Det fick jag ju bittert ångra idag. Hade rejält ont i huvudet när jag vaknade. Så ont att jag fick stanna några gånger på vägen till jobbet för att jag trodde att jag skulle kräkas. Så om det var någon som såg mig hulka i något hörn imorse så är jag inte gravid, hade bara förjävligt ont i skallen.

Mådde så illa att jag inte kunde äta frukost heller. Det fick bli sen fulfrulle på jobbet istället. Ingen bra start på dagen alltså.

20140121-164610.jpg
Men jag fick fint sällskap på lunchen i alla fall som piggade upp mig. Bästa Nicole såg till att jag glömde bort migränen för en stund. Hon har flyttat till Stockholm och jag saknar massor att inte ha henne här i stan. Men vi bestämde att hon skulle hänga hos oss någon kväll och att jag ska ta mig till Stockholm någon dag snart också. Så så får det bli!

20140121-164952.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s