Livsprojekt

Jag slår vad om att det är fler än jag som har det. Jag pratar om de där högarna (och mapparna på datorn) med foton som aldrig hamnar i några fina album, trots att man tänker att “nån gång, nån gång ska jag ta tag i det där och sätta in dem i jättefina album”. Det senaste fotoalbumet jag gjorde var nog 2002 – det är alltså 12 år sedan. Herregud! Det här måste faktiskt bli ändring på! Jag vill inte ha en massa foton och minnen som bara blir liggande och sen kanske till och med bara kastas bort.

unnamed

Mycket av problemet för mig är att jag får prestationsångest för jag vill liksom inte bara sätta in foton rakt upp och ner i ett fotoalbum. Jag vill göra någon form av scrapbooking, men jag har aldrig varit tillräckligt bra på det. Tycker alltid att det ser så tafatt ut när jag försöker. Men för ett tag sen hittade jag en produkt som hette Project Life som är som scrapbooking, men mycket enklare med speciella plastfickor som man sätter in foton, lappar, anteckningar med mera. Ni får kolla in länken helt enkelt. Jag tänker nog inte köpa just denna produkt, men jag tänker att man kan göra något liknande. För att avdramatisera scrapbookingbiten.

Här är lite inspiration jag har hittat på Pinterest:

 

 

Så nu ska jag ta tag i det här. Kanske kan bloggen bli en motivation för mig, att jag visar resultaten för er. Vad tror ni om det? Tänker att första steget blir att sortera upp alla högar. Kommer att ta en evighet, men det SKA göras.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s