Havregröt med kokos och hallon

Godmorgon! Eller god förmiddag rättare sagt. Sitter och slöar i soffan och äter frukost medan jag väntar på att Modou ska vakna. Han jobbar från 2-22 varje dag och har tre timmars restid till och från jobbet så vi har rätt så olika dygnsrytmer just nu. Längtar till den dagen vi kan äta frukost tillsammans igen. Kommer ihåg att det var väldigt mysigt.

Jag har blivit helt beroende av havregrynsgröt till frukost. Kan äta annat, men då känns det inte som att jag blir mätt. Dessutom kan man variera havregrynsgröt i all oändlighet känns det som. Oftast äter jag den med lite linfrön och en massa kanel och kardemumma, men idag provade jag att ha i kokosflingor och hallon. Herregud så gott det var! Känner att det kommer att bli den nya favoriten.

Äter ni havregrynsgröt? Vad brukar ni i så fall ha i?

20140126-105318.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s