Caféjobb

I flytten från mitt gamla till mitt nya kontor blev jag helt plötsligt kontorslös i några timmar. Bestämde mig för att utnyttja det och satte mig på café och jobbade istället. Gud så härligt det var! Lugnt och skönt och jag hann jobba undan en hel del. Det är ju jättehärligt med fina arbetskamrater, men ibland är det så skönt att kunna jobba helt ostört ett tag.

20140203-205222.jpg

20140203-205229.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s