Nytt kontor!

Idag ska jag flytta till ett nytt kontor. Precis innan jul fick jag en tillfällig ny tjänst som webbstrateg på mitt jobb. Det ska bli så himla kul! För att fira var jag tvungen att köpa lite nya kontorsgrejer. Som till exempel två kontorsväskor. Den mintfärgade är från Asos och sen mörkrosa är från Åhléns. Koppen är Ib Laursen och matchar Asosväskan så fint tycker jag.

20140202-183759.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s