Glossybox

Okej, jag vet att jag är galet sent ute, men nu har jag börjat prenumerera på Glossybox. Jag fick tre boxar i födelsedagspresent när jag fyllde 30 för två år sedan och sen tänkte jag att jag skulle fortsätta prenumerera efter det, men så blev det inte. Efter det har jag velat fram och tillbaka om jag ska prenumerera eller inte, men nu slog jag i alla fall till. Ser fram emot min första box. Blir ju lite som julafton varje månad.

Har ni Glossybox? Är ni nöjda? 

2 comments

  1. Älskar Glossybox 🙂 . Har haft det sen den kom till Sverige 🙂 . Nackdelen är att det är ganska skiftande kvalitet på boxarna. Ibland får man hur mycket full size produkter som helst och ibland bara ett gäng prover. Men på det stora hela, love it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s