31 going on 85?

Har varit hemma och sjuk i två dagar och kände mig inte helt på topp på jobbet idag. Så därför tänkte jag att jag skulle unna mig lite godis på hemvägen. Gick in på Hemköp, vandrade upp och ner längs godishyllorna och det enda jag hittade i godisväg som jag kunde tänka mig var Anthon Berg. Plockade åt mig några sharonfrukter och dadlar också. Alltså, hallå?! När blev jag tant? Har ju varit något av ett smygtant förut, men det här känns allvarligt. Blev även sugen på att läsa artikeln Arga lappens grammatik i tidningen Språk också. Finns det något bot mot denna tantsjuka?

20140219-191556.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s