Is this the real life? Is this just fantasy?

Godmorgon! Jag har haft en supermysig lördagsmorgon. Slöat i soffan med en god frukost och så har jag kollat ifatt på 7p10e. Om ni inte vet vad jag pratar om så har jag skrivit om serien här. Alltså, jag blir tokig! Nu har jag sett hela serien och jag vet fortfarande inte om det är på riktigt eller inte. Och jag hittar ingen information om det heller. Jag menar, jag tror inte att det är på riktigt, men å andra sidan hittar jag ingen information om att det skulle vara fejk. Är det någon av er som vet? Väldigt fin serie var det i alla fall, hur som. Se den om ni inte redan har gjort det!

20140222-103631.jpg

20140222-103703.jpg

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s