Detox dag 1

Idag var första dagen av fjorton dagar detox för min del. Jag är egentligen inte för olika slags dieter och har lovat mig själv att aldrig gå på någon mer diet igen. MEN dels är den här dieten begränsad till fjorton dagar och dels är inte syftet för mig att gå ner i vikt. Jag ser det mer som en utmaning och ett bra sätt att hitta ny inspiration till nya maträtter och ingredienser. Under de här fjorton dagarna får jag inte äta eller dricka något som innehåller alkohol, koffein, raffinerat socker, kött, kömjölkprodukter, vetemjöl, havre, potatis (och diverse andra kolhydratskällor). Men oj vad jag har ätit gott idag. Och inte har jag varit hungrig en enda gång. Till frukost åt jag en fruktsallad med hasselnötter, till lunch en rödbets- och linssallad och till middag en morots- och rödbetssoppa. Mums!

20140303-203445.jpg

20140303-203453.jpg

20140303-203500.jpg

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s