Tjuvstart på födelsedagen

Egentligen fyller jag inte år förrän på måndag, men redan i onsdags och torsdags fick jag födelsedagspresenter av vännerna Linda och Pernilla. Av Linda fick jag en helt fantastisk liten rosa väska med rosett. Är den inte helt underbar? Av Pernilla fick jag ett kit från BodyShop med duschcrème, skrubb och body butter som doftar honung. Älskar ju BodyShops grejer och jag längtar till en riktig långdusch så att jag får använda dessa små gobitar.

20140328-203153.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s