Födelsedagshelg

Som sagt, jag fyller år imorgon, men är så bortskämd så jag har blivit firad hela helgen. Igår överraskade Modou med biokväll. Vi såg Captain America (nej, det var faktiskt jag som valde film, inte Modou). Kanske inte den bästa film jag har sett, men det spelar ingen roll. Actionfilmer gör sig ofta bra på bio. Annars blir jag lätt sjukt uttråkad av just action som genre, ironiskt nog.

20140330-215042.jpg
Idag kom mormor, mamma med sambo och syster med familj och fikade. Jag gjorde en superful men rätt så god tårta. Tog ingen bild på den pga skäms.

20140330-215246.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s