Vårskor

Impulshandlade ett par vårskor idag. Kanske inte var så mycket impuls i och för sig, med tanke på att jag har letat efter ett par nya vårskor länge. Men jag bestämde mig på fem minuter när jag hittade de här. Jag ville ha några som var lättare än kängor, men inte så tunna som tygskor så de här blev perfekta tycker jag. Finns på Din Sko.

20140409-191909.jpg

20140409-191914.jpg

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s