Vardagsgott

Jag har varit väldigt slö på sistone när jag kommit hem från jobbet och har liksom bara slängt ihop någon mat eller helt enkelt ätit fil och flingor bara. Det började när vi målade om köket (ni ska få se bilder) och allt var stökigt och sen har jag inte känt mig inspirerad efter det. Har inte hittat inspirationen än, men idag bestämde jag mig för att laga riktig mat i alla fall. Köpte fina varor och gjorde en av mina favoriträtter – spagetti och köttfärssås. Sen lyxade jag till det med en fruktsallad på jordgubbar, vattenmelon och kiwi till efterrätt. Mums!

20140527-210131-75691577.jpg

20140527-210132-75692473.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s