Ringtestet

Fredagkväll och jag är hemma själv. Vad göra? Jo, efter fyra avsnitt på raken av Orange is the New Black så fick jag tråkigt och började googla random saker + graviditet och hittade en lista på olika metoder att förutspå könet på ens barn. Alla metoder var helt ovetenskapliga såklart, men jag har som sagt tråkigt och var tvungen att testa en av dem – ringtestet. Man trär sin vigselring på ett snöre/kedja/tråd och håller snöret med ringen över magen. Om ringen går i cirklar är det en tjej och om den rör sig fram och tillbaka är det en kille. På mig rörde den sig först i stora cirklar och sen fram och tillbaka. Vad sjutton betyder det då? Tvillingar? Transsexuell? Tja, förmodligen betyder det att det bara är humbug och jag borde sluta med såna här dumheter. Men, men, vad gör man inte när man är uttråkad.

Nu ska jag gå och sova. Imorgon väntar en rolig dag med inte mindre än två av världens bästa Pernillor och konsert på kvällen. Skoj!

Hoppas att ni får en fin helg!

20140613-224838-82118612.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s