Vecka 16

Nu är jag typ mitt i vecka 16 i graviditeten (i alla fall så vitt jag vet nu) och vet ni vad? Jag har redan börjat känna bebisen!! Det är rätt så tidigt för att vara förstföderska, men jag har inga tvivel om att det är det jag känner. Har hört en del beskriva det som fjärilsfladder eller små bubblor, men jag tycker mer det känns som om jag har en guldfisk som simmar runt därinne. Det kittlas liksom på insidan. Ibland kan jag till och med känna en tydlig liten knuff, eller mer som att någon petar till mig med ett finger. Bebis är ju inte så stor än, så några riktiga sparkar är det ju inte tal om. Galet konstig känsla är det, men det känns fantastiskt mysigt och också skönt att veta att hen lever därinne. Det ser jag ju i och för sig på magen också. Den växer i rasande takt. Och nu börjar jag bli riktigt hungrig. Var hos våra vänner Gia och Martin i lördags och åt två portioner nudelsoppa med kyckling. Sen på vägen hem var vi ändå tvungna att stanna på Burger King så att jag kunde smälla i mig ett Whopper meal också. Galet! Får nog se till att ha med mig lite hälsosamma snacks istället. Några tips på såna?

20140623-140538-50738308.jpg

One comment

  1. När jag väntade Linnea tror jag att jag också började känna sparkar i vecka 16. Det är en häftig känsla när det rör sig i magen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s