Inte gjord för jeans

I min garderob finns endast ett par jeans. De drar jag bara på mig när alla mina andra kläder ligger i tvätten. Vet egentligen inte ens riktigt varför jag envisas med att ha ett par jeans. Hatar verkligen att ha dem på mig. Det känns alltid som att jag har tvångströja (tvångsbyxor?) på mig. Nu kan jag dessutom inte ens knäppa jeansen ordentligt. Måste verkligen ta tag i det där med att shoppa mammakläder. Och då kommer det inte bli några dumma jeans. Nej, tacka vet jag luftiga, härliga klänningar där man får plats med alla mysiga kurvor.

20140625-112622-41182945.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s