17 going on 18

Idag gick jag in i vecka 18 av min graviditet. Det betyder att jag har gått hela 17 veckor. Det känns som en evighet och då har jag ändå inte gått hälften än. Nästa vecka är det dags för ultraljud. Iiiiihhhh!!! Så spännande!!

Alla frågar hur jag mår, men jag mår fortfarande riktigt bra. Det enda är att jag blir väldigt yr ibland. Så yr att jag faktiskt måste kräkas. Men min app säger att det är normalt så jag är inte jättenervös för det. Ska prata med barnmorskan om det nästa vecka.

Jag är lite besviken på att jag inte har fått några riktiga cravings än. Får ett sug efter kokosvatten ibland, men det är så svårt att hitta något gott sådant, så jag har inte kunnat hänge mig helt åt det suget. Det verkar faktiskt som att Modou har fler cravings än jag. Han pratar om efterrätter och sötsaker, vilket han inte gjort förut. Han kanske jobbar på att lägga på sig några sympatikilon. Hehe!

20140703-081827-29907430.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s