Till sommarfötterna

Okej, det har ju inte riktigt varit någon riktig sommar att tala om än. Inte så att man vill springa barfota direkt i alla fall. Men förhoppningsvis kommer solen och värmen snart och då vill man gärna ha snygga, mjuka fötter. Något jag aldrig kommer att få då jag på riktigt har skitfula fötter. Men de fungerar som de ska och passar väldigt bra i pumps, så bara för att de är fula betyder det ju inte att de inte förtjänar kärlek de också. Att jag älskar BodyShop är ju inte direkt någon hemlighet och där hittade jag den här helt fantastiska fotserien. Den doftar helt fantastiskt av pepparmynta och svalkar skönt.

Jag köpte deras Soothing Foot Scrub, Intensvie Foot Rescue och Reviving Leg Gel. Alla fungerar jättebra. Har märkt att fotskrubben är bäst att använda på torra fötter (tycker jag i alla fall) och fotcrèmen är ganska så tjock, så den brukar jag ha på när jag ska sova, så slipper jag halka runt på hala fötter. Gelen till benen är så himla skön! Speciellt nu när jag har extra mycket restless legs på grund av graviditeten. Så den använder jag nästan varenda kväll nu.

bodyshop - foot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s