Varm tjockis

På nåt sätt hade det känts skönt om jag bar på tvillingar. Det hade liksom förklarat en hel del. Men nu när det bara är en liten krabat därinne så undrar jag över några saker. Jag har ju inte ens gått halva tiden och ändå har mina fötter redan svullnat upp till groteska proportioner. Igår var jag helt säker på att huden skulle spricka. När jag satte ner fossingarna i kallt vatten var det nästan så att jag kunde höra de heta fötterna fräsa. Sen tycker jag att min mage är väääldigt stor för att bara vara i fjärde månaden. Eller? Jag förstår ju att det här inte är några konstiga “symptom” i en graviditet. Men är det inte lite tidigt att börja se ut som en vaggande elefant redan nu? Var ska det här sluta liksom? Jag kommer bli så där Kim Kardashian-gravid. En riktig tjockis! Jösses!

20140711-104854-38934700.jpg

20140711-104853-38933707.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s