Project life: Startar idag

För ett tag sedan skrev jag om att jag vill börja sätta in mina kort och minnen i album och att jag funderade på att göra något liknande Project Life. Jag hittade tyvärr inget liknande som jag kände mig bekväm med, så jag bestämde mig helt enkelt för att köpa hem Project Life-produkter istället och köra på det. Tyvärr har de också blivit liggande. Men nu vill Linda hänga på och göra album också och vi tänkte starta idag. Det ska bli så himla kul! Ser verkligen fram emot att få klart de där albumen och inte ha alla fina kort ligga och skräpa i olika lådor under sängen.

De här produkterna har jag köpt:

Tygbeklätt album i storleken 12 x 12″.

Två stycken kit med kort – Strawberry och Honey. Dessa kommer jag och Linda att dela på för jag tänkte inte på att det var 600 (!) kort i varje förpackning. Det lär ju ta ett tag innan de är slut liksom.

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s