Glossybox: Recension av juniboxen

Nu har jag prenumererat på Glossybox ett bra tag, men jag kom på att jag aldrig har delat med mig av vad jag tycker om produkterna. Så det tänkte jag att jag skulle göra nu. Det här är de produkter jag fick i junis box så jag har hunnit med att testa dem i en månad.

Naobay – Protective Shampoo & Shower Gel

Det här är nog min favorit i hela juniboxen. Det står att schampot ska dofta kamomill, men jag tycker att den doftar färskriven ingefära (vilket jag bara älskar). Håret känns väldigt rent och fräscht, men utan att håret blir torrt. Tyvärr älskar Modou också denna produkt så den är redan snart slut. Men den här kommer jag nog att köpa när den väl är slut.

Naked Lips – Organic Lip Balm, Sea Buckthorn

Jag är mycket kräsen med läppbalsam. De får inte vara för klibbiga, torra, glansiga, inte gå in i läpparna och så vidare och så vidare. Men på min kräsna skala är det här läppbalsamet väl godkänt. Tycker att det var mjukt och bra och gick in i läpparna fort. Stort plus för att det är ekologiskt också! Kommer jag absolut att köpa igen.

Färg: Kajal

Blev så himla glad när jag såg att det låg en svart kajal med i boxen för jag behövde verkligen en ny. Tyvärr måste jag säga att detta inte blev någon favorit. Jag tycker att den var svår att måla med. Skulle gärna vilja ha den lite mjukare på något sätt. Det var speciellt svårt att måla vattenlinjen (heter det så på svenska ens?). Men trots att den var rätt så torr så satt den inte heller fast något bra. Redan efter ett par timmar hade den börjat försvinna. Så tack, men nej tack till denna.

Benefit Cosmetics: They’re Real mascara

Den här blev jag också glad över när jag såg i boxen. Elizabeth Motts It’s So Big Volumizing Mascara från februariboxen var helt fantastisk, men den har varit slut sedan länge och jag har varit för lat för att beställa en ny av den så denna var väldigt välkommen. Tycker inte att den var lika bra som It’s so Big, men den är helt klart godkänd. Jag tycker speciellt mycket om borsten som ger långa fina fransar utan att de klibbar ihop för mycket. Konsistensen är kanske lite för rinnig för min smak, men som sagt godkänd. När denna är slut ska jag nog ändå ta och beställa It’s so Big, för den blev jag verkligen kär i.

DeoDoc – Intimwipes – Little Miracle Package

Detta är alltså våtservetter för underlivet. Jag hade faktiskt tänkt att prova dessa för helt ärligt är det inte alltid man känner sig sådär superhärlig där nere när man är gravid. Men så har jag en bekant som ligger på sjukhus och jag tänkte att hon kanske ändå har mer nytta av dessa så jag gav dem till henne. Hon hälsade dock att de var väldigt bra.

Schwarzkopf Professional – BC Oil Miracle Volume Amplifier 5

Jag är inte en av de som tyckte att Moroccanoil var helt fantastiskt och revolutionerande när det kom. Tyckte att det blev för oljigt och läskigt att ha i håret. Jag är inte helt övertygad om olja i håret nu heller. Även om mitt hår är väldigt torrt i sig självt så tycker jag att det fungerar bättre med hårlotion (eller till och med vanlig bodylotion), men den här var ändå helt okej. Jag kan tänka mig att ha den om jag vill ha lite extra glans någon gång. Till vardag tycker jag dock att håret ser lite för fett ut. Det beror nog väldigt mycket på vad man har för hårtyp. Kan tänka mig att de som tycker att hårolja funkar kommer att älska denna.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s